Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Stevige zwemvest kind gezocht!

Ik vind het onwijs belangrijk nu dat het buiten weer lekker weer wordt dat de kinderen veiligheidskleding aantrekken. Al helemaal wanneer we naar het strand gaan. Mijn dochter kan wat dat betreft goed zwemmen maar ik wil het risico niet nemen dat haar iets kan overkomen. Door op het internet te zoeken naar zwemvest kind hoopte ik dan ook dat ze een stevige zwemvest had die haar goed zou passen. Enige nadeel is toch wel het feit dat ze die niet eerst kan passen alvorens ik hem bestel.

logo

 Online te vinden

Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van 4activekidz.nl. Hier is het namelijk mogelijk om goede kleding voor kinderen te verkrijgen voor een zeer aantrekkelijke prijs!

plastimo_trophy_geel_zwemvest_kind_f_1

Ik heb er dan ook voor gekozen om daar verder op de website te zoeken, wellicht dat ik daar ook een zwemvest kind kan vinden. Bij het bekijken van het assortiment viel het mij op dat er veel meer te vinden is als een zwemvest. Heb er dan ook voor gekozen om zowel een zwemvest te bestellen als een bikini voor onze dochter. Onze zoon is wat dat betreft oud en wijs genoeg, echter heb ik ook gelijk voor hem een zwemvest besteld. Je weet het immers maar nooit!