Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

schoolstoelen kopen voor thuis les

schoolstoel-zwartMijn zoon heeft een beperking waardoor hij thuis les krijgt. We hebben hem eerder geprobeerd naar een school voor kinderen met een beperking te sturen maar dat ging niet helemaal goed. Hij heeft het nog wel altijd over terug gaan naar school en daarom wouden we hem nog een beetje het idee geven dat hij gewoon op school zit. We hebben er voor gekozen om een kamer in te richten als een klas lokaal met een bord, tafels en stoelen. We zijn opzoek gegaan naar een goede stoel voor hem omdat hij last kreeg van die oude.

De schoolstoel

De schoolstoelen kopen waren een moeilijkere opgave, omdat deze stoelen vaak in grote aantallen worden aangeschaft. Via via zijn wij terecht gekomen bij een bedrijf dat maatwerk levert en gelukkig konden we hier een enkele stoel bestellen voor mijn zoon. Het leek de ideale oplossing omdat deze stoelen ook nog eens gemaakt werden voor kinderen met een beperking. Ik was gelijk enthousiast en mijn zoon ook.

schoolstoelenIk had nog wel een aantal vragen en daarom besloot ik maar even contact op te nemen met dit bedrijf. Aan de telefoon werd ik vriendelijk geholpen en al mijn vragen waren beantwoord. Na even overlegd te hebben met mijn vrouw kwam ik er achter dat deze stoel de ideale oplossing zou zijn. Dezelfde dag heb ik nog de bestelling geplaatst, omdat we niet langer wouden wachten.

De stoel kwam mooi verpakt aan en was al in elkaar gezet. We hebben deze in de kamer van mijn zoon gezet. Toen hij binnenkwam kon hij zijn geluk niet op en is daarna gelijk in de stoel gekropen!