Kind Blog

De Grootste Kinder Blog van Nederland

Online babykleding bestellen

online babykleding

Samen met mijn vriend heb ik online babykleding besteld voor ons kindje die volgende maand geboren gaat worden. Mijn vriend en ik zijn al meer dan zes jaar samen en wij wilden samen heel graag een kindje. Wij hebben eerst gewacht totdat wij er beide klaar voor waren. Ik vind het echt fantastisch om zwanger te zijn en kan niet wachten totdat ik eindelijk mijn dochtertje in mijn armen kan houden. Mijn vriend en ik hebben besloten dat wij het geslacht van ons kindje al wilden weten. Zo konden wij ons beter voorbereiden, dat was erg fijn.

online babykleding

Een leuke collectie

Samen online babykleding bestellen vinden wij heel erg leuk. Van een vriendin van ons hebben wij een heel erg leuke webshop doorgekregen genaamd Simone kinderboetiek. Zij verkoopt echt die liefste rompertjes en jurkjes. De collectie die zij nu aanbood was nog leuker dan de vorige. Omdat ik niet meer zo goed te been ben, vind ik het wel heel erg fijn om iets te bestellen op een webshop. Het leukste item dat wij gekocht hebben, is een lief gestreept rompertje. Zelf vind ik het heel erg leuk om onze dochter straks ook stoere kleding aan te doen.